fbpx
POSLA IMA, SAMO GA TREBA NAĆI

Najvažnija pitanja i odgovori

Top razlozi za saradnju

Šta je to studentska i omladinska zadruga Europa PTŽ?

Najjednostavniji odgovor na ovo pitanje je: Omladinska zadruga Europa PTŽ je posrednik u između zadrugara i poslodavaca u procesu zapošljavanja. Osnovna ideja i zadatak omladinske zadruge Europa PTŽ jeste da obezbedi zadrugarima privremene i povremene poslove ali i poslodavcima prikladne radnike.

Za ove poslove se ne zasniva radni odnos, oni mogu trajati do 120 dana a član zadruge može biti svako lice starosti od 15 do 30 godina.

Naš tim sačinjavaju mladi, ambiciozni ljudi od poverenja koji već dugo svojim iskustvom povezuju mlade ljude i poslodavce što podrazumeva izuzetan stepen profesionalnosti i efikasnosti na zadovoljstvo obe strane.

Koje to usluge pruža omladinska zadruga Europa PTŽ?

Dragim članovima Europa PTŽ obezbeđuje: pomoć i potpuno posredovanje u zapošljavanju na privremenim i povremenim poslovima, popuste i dodatne beneficije za svoje članove.

Poštovanim poslodavcima Europa PTŽ obezbeđuje: usluge hitnog servisa prilikom zapošljavanja, oglašavanje svih radnih pozicija, filtriranje i selekciju prijava kao i odabir savršenog kandidata.

Koje su najveće prednosti zapošljavanja preko omladinske zadruge Europa PTŽ?

Neke od najvažnijih prednosti za članove zadruge:

Najbitnije prednosti za poslodavce: